Robin Hood Ekin

Pazar, Ocak 31, 2010




Ekin 5 Aylik

Salı, Ocak 26, 2010

Yniden bacak gosterisiyle devam ediyoruz:)

Ekin bey bu ayin 22'sinde 5. ayini tamamladi. Artik kati yemeklere baslamaya 1 ayimiz var. Ben Subat ayinin ortasi gibi baslarim saniyorum. Zaten Ekin'im ne yersek ya da icersek gozu hep elimizde. Dun ben kahve icerken elini bir atti fincana, kahve dokuldu, ben sok oldum tabi:) Bir daha onun ulasabilecegi mesafede elimde birsey bulundurmayacagim. Gecen gun yemek yerken yanimizda agzimiza bakmasina dayanamadim, verdim eline havucu. Dislerine de iyi geldi ustelik, hem farkli tadlara biraz olsun alisiyor bu sayede.

Ekin'im dogdugundan beri bu ay icinde sanki daha hizli buyudu. Tipi biraz degisti, hareketleri daha cok anlamlasti. Benim tombik fasulyem hizla buyuyor. Son bir haftadir, meme istedigi zaman daha farkli agliyor. Mem, emm gibi sesler cikariyor. Eger memeye kavusmasi biraz gecikmisse, uzun uzun agit yakiyor, memmmmm diyerek:)
Salincagini cok sevmiyor eskisi gibi. Ama yemekten sonra orada dinlendiriyorum. Buna da biraz alisti gibi.

Simdilerde sevdigi sey ise yere serdigim yorgan ustunde yuvarlanmak. Bu sayede yakinlarda ne varsa erisiyor. Gecen gun kumandayi almis eline, kemiriyor. Abisinin Spiderman oyuncagi tam dislerine gore, hani daha once videoda basini kemirdigi oyuncak. Birde onundeki tusa eli degmisse, oyuncak konusuyor, haydi kotu adamlari yakalayalim diyor mesela, bizim ki saskin, saskin bakiniyor, bu ses nereden geldi diye:)

Zip Zip da sevdiklerinden. Orada bir guzel yorulup, ardindan guzel bir uyku cekiyor. Altta fotograflarini gordugunuz balli sutunlari gelistiriyor bu sayede:)

Ustunu degistirirken gobegini hafifce isirir gib yapiyorum. Gidiklaniyor ki, basiyor ciglik ciglik kahkahayi.. Hele de bezi acildi mi, donuyor hooop, yuzustu gelip, kacmaya calisiyor:)

Abisini cok seviyor. Ege eve gelince, onun sesini duyunca kafasini kaldiriyor, etrafindaki herseyi unutup, abisine kulak kabartiyor, ona uzun uzun bakiyor, ta ki abisi ona kosup gelene kadar. Sonra agzini kocaman acip guluyor. Abisi de sariliyor, oynuyor, opuyor kardesini. Ama Ege'nin kardesine ilgisi cok uzun surmuyor. Okul sonrasi yorgunlugunu daha cok televizyonla atmak istedigi icin onun karsisina geciyor. Minik kardes, sabrediyor once, ses etmiyor. Ege arada donup, ona bir iki kelam ediyor. Basta idare ediyor bunlarla. Ama bir zaman sonra dayanamayip basiyor yaygarayi, beni ne cabuk biraktin, benimle ilgilen, elimi, tut, birseyler soyle, ses ver diye..

Iste gunlerimiz boyle geciyor. Burasi buz gibi soguk, ama evimiz cok sicak ve bol kahkahali. Sizlere de sicak ve kahkahali gunler diliyoruz....




Ekin'den Ayak Pozlari

Perşembe, Ocak 14, 2010

Ekin'im zip ziba binerken, agzindan akan suyla coraplarini islatmis. Ben de ayaklari usumesin diye hemen cikardim. Baktim ki pide ayaklar cok tatli, hemen fotograf cekeyim dedim:) Iste size Ekinim'im pide ayaklari:)





Oyuncaklarim, Abim ve Babamla Beraber..

Çarşamba, Ocak 13, 2010





Ekin'den Sabah Pozlari

Bu sabah cektigim, Ekin'nin sabah pozlari. Kahkahali, bol neseli fotograflar bunlar. Oglusum artik yerde yuvarlanip salonda dolanabiliyor kendi basina, bu da onu cok mutlu ediyor..
Iste fotograflarimiz..





Ekin Spiderman'in Tadina Bakiyor!

Perşembe, Ocak 07, 2010

Ege ve vokalleri

Pazartesi, Ocak 04, 2010

Ekin ve Zip zip

Pazar, Ocak 03, 2010