Gezmeye gidelim

Çarşamba, Haziran 29, 2005



Her zamanki gibi yine kapı yolu gözlüyor Ege. Bir dışarı çıkan olsa da ben de gitsem diye bekliyor her zaman. Üzerini değiştiren ya da yanılıp ayakkabılığın yanına giden biri olmasın. Hemen byeeee byeeeee demeye başlıyor sanki o da gidecekmiş gibi..

Banyo Sonrası

Pazartesi, Haziran 27, 2005



Yazın banyo yapması daha büyük bir zevk ama Ege nedense burada banyodan biraz soğudu. Evdeki gibi küvetde uzun sürkeler oynayamıyor burada. Belki de o yğzden. Ama yine de her akşam banyo yapmayı ihmal etmiyoruz. Bakalım denize gidince ne yapacak. Geçen yaz çok ufak olduğu için pek birşey anlamamıştı. Ama Montreal'de göl kıyısına gittiğimizde orayı çok sevmiş ve sudan hiç çıkmak istememişti. Umarım bu yaz da suyu sever.. Oğluşumla bol bol denizin tadını çıkarırız..







Şekerler

Salı, Haziran 21, 2005




Bizim tatlılar geçen hafta sonu pek eğlendiler. Bütün arkalarında koşan bizlerse perişan olduk yorgunluktan..
Ama onların mutluluğu herşeye değer..



Arabada

Perşembe, Haziran 16, 2005



Bizim iki tatlı yaramazlar arabayla gezmeye bayılıyor. Ama Ege'nin asıl ilgisini ön koltuklar, özellikle de şoför koltuğu çekiyor. Araba koltuğuna onu oturtmak imkansız gibi birşey. Daha öceleri kandırmak için eline verdiğimiz anahtar, gözlük gibi numaralar artık iş yapmıyor. Bağırış, kıyamet oturtuyoruz zorla.
Yağmur koltuğunu seviyor. Dışarıyı seyrederek seyahet etmeyi tercih ediyor.


Geçen gün pideciden dönerken Ege kapı açılır açılmaz fıladı hemen ön koltuğa. Minübüs şöoförü edalarıyla başladı hemen direksiyonu cevirmeye, vites kollunu oynamaya.. Dörtlüleri açtı. Heryeri kurcaladı. Onu gören Yağmur durur mu, hemen ardından tabii. Bizim ki abi yaa hemen şoför koltuğuna kuruldu. Aman bir edalar, bir tavırlar, görmeliydiniz..



Tabi bu arada poz vermeyi de ihmal etmediler..


Arada hrılaşmalarda olmadı değil tabii...

Karma

Salı, Haziran 14, 2005


Ege'm uyurken


Merhabaaaaaaaaaaaaaaaa


Banyo sonrası keyif





İkiside reklamların hastası


Yağmur

Ege ve Yağmur'un Bebek Savaşı

Cuma, Haziran 10, 2005


Ege ve Aşkım yeğenim Yağmur'un oyuncak savaşı. İkiside eline almış oyuncak biberon, bebeğe mama verme savaşındalar. Onları bu şekilde seyretmek nasıl keyifli anlatamam...



Yağmur'um


Benim güzel yeğenim Yağmur'um

Çınaraltı'nda Ege'nin Boğaz Keyfi

Pazartesi, Haziran 06, 2005



Tostunu yerken hepimizi peşinde helak etti, benim yaramaz oğlum. Balığın kılçıklarını yiyen kediyi ayy deyip okşamalar, milletin masasına gidip sırnaşmalar, suyu içerken bir sürü şımarıklar..Daha neler neler.. Eee çocuk iki kişilik aileden sonra kalabalık sülaleye gelince şaşırdı haliyle, doğal olarak tüm haylazlıkları da sergiledi...



Merhaba....




Yolculuk sonrası Ege'nin hali.. Hala uyku duzeni kotu. Gece yarısı tüm ev halkını ayaga dikiyor ve oynamak istiyor. Ama uyuyunca yorgunluktan bu hale geliyor:))