Bizimkilerden Hoşluklar

Çarşamba, Temmuz 27, 2005

Bizim ufaklıklardan ilginç pozlar..



Ege poz vermek yerine artık fotoğraf makinası ile ilgilendiğinden çoğu pozu bu şekilde oluyor. Tek derdi makinayı alıp kurcalamak olduğundan ben uzaklaştıkça o geliyor yanıma. Bir gün fotoğraf çekeceğim diye böyle geri geri yuvarlanmazsam iyidir..



Yağmur'un tokasını yakışıklı oğlumda denediler ve sonuç bu:)) Ben ne kadar yapmayın desem de, kim dinler ki. 'Toranaga' gibi dolandı ortalıklarda. Bana da her zamanki gibi makinayı alıp görüntülemek işi düştü..



Benim güzel Yağmur'um, ne de güzel bakmış tezesine. Bayılıyor poz vermeye. Ne pozlar,ne cilveler...Eee kız ne de olsa. O kadar cilve normal tabii.

Hamak Keyfi

Cumartesi, Temmuz 23, 2005


Gün içinde hiç oturmadan koşturmalar, türlü türlü yaramazlıklar ve işte sonuç; çamın gölgesinde uyuyakaldı bizimki. Ben de elindeki şişeye ayakkabılarına dokunmadan alıverdim elime makinamı..

Geldik....

Merhaba Arkadaşlar...
Nihayet döndük ve yeni resimler ve hikayelerle buradayız..
İşte Ayvalık'tan ilk görüntülerimiz.



Ege daha ilk gün düştü ve dudağını morarttı. Zira tüm tatil boyunca havadanmıdır, mutluluktanmıdır bilinmez, koşturmaktan düşme yuvarlanma olaylarını çok yaşadık. Çok şükür ki sinek ısırıkları dışında başka şişkinliklerimiz olmadı:))




Yağmur'un labne peyniri aşkı o kadar çok ki, elleriyle bile yiyebiliyor tatlı bıdığım..

Ayvalık Tatili

Perşembe, Temmuz 07, 2005



Merhaba Arkadaşlar..
Cuma sabahı Ayvalık'a gitmek üzere yola çıkıyoruz.. Hepinize buradan bol bol sevgilerimi yolluyorum. Sizlere şekerlerin bir fotoğrafı ile veda ediyorum. Gelince görüşmek üzere....
Bol kahkahalı ve güzel günler diliyorum..



Bizim şekerlerin mutlu dakikaları.. Yağmur uykudan uyanmış ve Ege'de ona 'günaydııınnn' diyor öperek. Arada böyle çok güzel geçniniyorlar.


Yağmur her sabah uyanınca Ege diyerek fırlıyor yatakdan. Birbirlerine çok alıştılar. Bakalım biz dönünce ne yapacaklar..

Yeni Gömlek

Salı, Temmuz 05, 2005



Sevgili eniştemiz yani Yağmur'un babası Ege'ye ve Yağmur'a bir örnek gömlek hediye etti geçenlerde. Zira kendisi Abbate Gömlek mağazası sahibi. Bizimkiler bir örnek giyinecekler yanii.



Gömlekler biraz uzun olduğu için kesilecek ama biz denemek için giydirdiğimizde poz vermeyi de ihmal etmediler.





Yeni Sac Modelim

Cumartesi, Temmuz 02, 2005



Geçen gün Ege'yle kuaföre gittik. 15 dakikalık bir boğuşma sonucu ve her yanımız kıl içinde, çok şükür kestirdik saçlarımızı. Sıcak bir yandan, Ege'nin boğuşmaları bir yandan ben fenalık geçirdim. Kuaför bayanda çok kibardı Allah'dan da bize ses çıkarmadı zira Ege ortalığı talan etti. Son anlarda artık bana fenalık geldi ve 'yeter aman artık olduğu kadar' deyip bıraktırdım. Biraz koyun kırpması gibi oldu belki ama idare etsin ne yapalım:)) Çocuk bari biraz rahat eder değil mi??