Ege 5 Yasinda

Perşembe, Eylül 18, 2008



Biricik askimin dogumgunuydu bugun. 5 koca yili geride biraktik. Hemen hemen her gun babasiyla bebeklik ve yumurcaklik zamanlarinda cekilmis ve salonun duvarinda bize gulumseyen fotograflarina bakiyoruz. Her defasinda minicik bir kuzuydu, kocaman adam oldu deyip, fotograftaki hallerini seviyor, ardindan odasina gidip uyuyan prensimizi kokluyoruz..  Fotograflari gosterip bu kim diye sordugumuzda aldigimiz 'bebek Ege' cevabina kahkahalarla gulup, ardindan birbirimize sariliyoruz.

I LOVE YOU MOMMY deyince ise dunyalar benim oluyor...

Ben de seni cok seviyorum canim oglum..

Dogumgunu

Pazar, Eylül 07, 2008

Ege'nin dogum gununu 12 gun erken kutladik. Niyetimiz havanin guzelliginden faydalanip piknik yapmakti. Ama Edmonton'un havasi yine yapacagini yapti ve bir gun kala hava durumunda yagmur gosterdi. Biz de yilmadik ve kutlamayi evde yaptik. Asil erteleme sebebi ise, ay sonu yeni evimize tasinacak olmamiz. Evet, yeniden tasiniyoruz, ama bu kez kendi evimize:))

Gecen ay sonunda bir ev begendik ve aldik, uzun suredir bakiyorduk ve sonunda bulduk bir tane. Insallah ay sonuna dogru tasinacagiz. O yogunlukta dogumgunu arada kaynamasin diye erkene aldik..


Iste fotograflarimiz;

Pastamizi keserken 

Pinata'yi doverken:))



Ve iste mutlu an, sekerler her yere dagild ve cocuklar  kapma savasinda:) 


En cok kim toplamis acaba? 

Simdi kucuklerin hediye acma zamani... 

Ege hediyelerini acarken.. Harika cicilerimiz oldu:) 


Arkadaslariyla poz verdiler.. 

Mum uflerken,

Batman figurlu pastamizi Ege bey kendisi secti.. 



 


Yine arkadaslariyla,