Naz ve Ege Elele..

Cumartesi, Mart 24, 2007

2 hafta kadar once cekildi bu fotograflar. Sermin'lerle gezmeye gitmistik.. Bizim guzeller gun boyu pek mutluydular. Elele tutusup gezindiler, kovalamaca oynadilar.. Iste goruntulerimiz..



5 yorum:

iremmm dedi ki...

ne guzel yurumusler beraber yaa..hemen benim kuzum gedli aklıma,simdi bu hatunu benim ogluma versen öpeee öppee delirtir kizi :))))
her gordugu cocugu öpüyor yaa :) ne is acaba..kendinden kucukleri de öpmek istiyor ama onlar yeni yeni yurumeye basladigi icin yere dusuyorlar,aglamaya baslıyorlar..ama ben öpcem öpcemmmm dio bizimkisiii :))))
kaos'a donusuyo anlıyacagin elele gezme olayı bizde...
öptük sizi ;)

Hanife dedi ki...

Inan Ege'de oyle Irem'cigim.
Bebek ya da kendinden kucuk cocuk gormesin, Anne bak bak ayyy deyip yanasiyor yanina. Ama ben dokunma, elleme diye diye laistirdim, sadece gostermekle yetiniyor. Okulda da ayni, arkadalsariyla oynarken falan dokunmak, sarilmak istiyr (kultur farkimiz:) ). Ben yapma, dokunma, dusurursun diyerek alistirdim gibi..
Ama ici sevgi dolu olmasi cok guzel cocuklarimizin. Hep boyle masum kalabilseler degil mi??
Bizler de sizi opuyoruz ve sevgilerimizi gonderiyrouz..

Adsız dedi ki...

ALLAHIM NE ŞEKERLER YA .EGEM ABİ OLMUŞTA KARDEŞİNİN ELİNİ TUTUYOR.CANLARIM BENİM.NAZ DA ÇOK ŞEKER MAŞALLAH.ALLAH NAZAR DAN SAKLADIK SEVİMLİ BIDIKLARI....
NİHAN

*Ra dedi ki...

Ege Naz'a abilik yapıyor sanki. maşallah ne de tatlılar. Hanifeciğim aşağıda yazdığım yorumu gerçekten Utku söyledi ben yazdım. Bak bu Ege dedim. Atlayıp yanınıza gelecekdi sanki. Hoççakaa dedi sonra.
Öpüyorum minikleri.
Sevgilerimle...

Hanife dedi ki...

Ne sekerler degil i Nihan'cigim??
Ege abisi tabii Naz'in. Najjj diye konusmaya balsiyor onunla telefonda:)

Rabia'cigim,
Bunlar var ya, zamane cocuklari mi desem:))
Anladim onun soyledigini, akilli Utku'cugum benim:)
Opuyorum sizi..