Gozluklu Halimiz

Perşembe, Kasım 17, 2005



Ege, her zaman ki gibi gozlugumu almis ve oynuyor:) Gozune takiyor cikariyor, kafasina takiyor (aynen benim yaptigim gibi)..
En sevdigi oyuncak yani benim gozlugum:))

12 yorum:

Adsız dedi ki...

OHHHH YA ŞÜKÜR KAVUŞTURANA CANIM BENİM SEN GEL İSTANBUL'A BEN SANA GÖZLÜK ALICAM SÖZ ANNECİĞİN KURTULUR BÖYLECE GÖZLÜKLERİNİ VERMEKTEN SANA YAKIŞIKLI PRENSİM :)))

Adsız dedi ki...

ŞÜKÜR KAVUŞTURANAAAAAAAA EGOSUMU GORMEK HARIKA YA OZLEMISIM KIRMIZI YANAKLIMI TABI SENIDE HANIFECIGIM. SENSIZ BURALAR CEKLIMIYOR.TARIFLERIN OLMADAN OLMUYOR, COK ARA VERME PLSSSS
OPTUM IKINIZIDE

Adsız dedi ki...

ne seker cocuk bu ege ya!!!Allahim ne yakismis o gozluk oyle:))Ege'ye opucukler...

Hanife dedi ki...

Sagolun dostlar,
Ben daha cok ozledim sizleri inanin. Yemek yapiyor musun diye sorarsan Sebnem'cigim, soyle hizlica calakasik birseyler ,en pratik olanindan, ozellikle Ege icin. Biz bir sekilde hallediyoruz nasilsa:) Bu daha ne kadar surer bilmem ama inan cok zorlaniyorum artik ve burada tarif yayinlayacagim gunleri iple cekiyorum..
Hepinizi cok opuyorum. Saglicakla kalin....

Adsız dedi ki...

hanıfecegım baya zor gunler yasıyorsun,en kısa surede rahata kavusmanı dılıyorum.ıs sahıbı olmak kolay degıl, bırde oralarda olunca daha da zor.neysekı ege okula basladı da senın ısın bıraz daha hafıfledı.ıkınızıde cok opuyorum bır aksam beklerım gelın beraber yemek yıyelım canımmmm :)))

Hanife dedi ki...

Inan gozumde tutuyor, keske gelebilsem. Isler gercekten cok zorluyor, maddi olarak ta zor gunlerdeyiz. Alalh hayirli etsin insallah...
Cok optum seni ve Burcu'yu..

Adsız dedi ki...

hanıfecegım ınasllah tez zamanda rahata kavusmanı dılıyorum canı yurekten.burcuda egeyı ve senı cok opuyor.her seyın zor bır zamanı var bu gunlerde gececek, tabı bıraz zor oluyor ama sonunda elınde olanları gorunce sıkıntılarını unutacaksın canım. cok opuyorum ve kolay gelsın dıyorum

ZeYNeP dedi ki...

Yakisili egeme cok yakismis ama gozlukler, benim zipzipda aynen boyle, duvarlarda da egemin sergisi mevcut gordugum kadari ile, bizde de o kapilarinin arkalari bu sekilde, keceli kalemlerle ciziyoruz heryeri deli oluyorum temizlerken :))
Hanifecim zor bir ise kalkistiniz, allah guc versin, kucuk cocukla olunca daha da zor biliyorum,
kisa zamanda hersey yoluna girer diliyorum, kolayliklar sizinle olsun...
Zeynep

Hanife dedi ki...

Guzel dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslarim,
Zeynep,
Benim evin halini gorem, sabahlari yarim saatlik bir temizlikle idare ediyorum nicedir, duvarlar sokak sergisi gibi oldu. Allahdan su bazli boyalardan silinince cikiyor ama hugrasmiyorum artik, cunku nasilsa yeniden oluyor:) Butunlestik yani o desenlerle... Zipzipi op yerime..

Sebnem,
Cok zor gecrekten, satmayi dusunuyoruz desem inanir misin??

Adsız dedi ki...

hanıfecıgım cabuk pes eden bırı degısın bıraz daha dayan. sonunda sende rahat edeceksın.kucuk bır cocuk ve bır evle bırlıkte hem ısletmecılık hem calısanı olmak tabıkı zor ama karsılıgını alacaksın.egosun duvar sergısı gercekten harıka bence onu dukkana goturde duvarlarınızı yenılesın:) bu arada egenın okulu nasıl gıdıyor? sorun varmı? ıkınızıde cok optum canım cengızede slm lar.

Hanife dedi ki...

Canim,
Bakalim simdilik idare ediyoruz. Bu kadar kisa surede pes etmek tabii olmaz, umarim en kisa surede yola girer hersey. Seni haberdar ederim gelismlerden.
Ege cok memnun hayatindan. Sadece bana biraz naz yapiyor, huyu degisti biraz bensizlikten o da. Okuldan cok memnun, hadi okul deyince kalkip tv yi kapatiyor, montunu aliyor dusuyor yola:))

Adsız dedi ki...

hanıfecegım egenın bu okul askına cok sevındım.en azından bırde boyle bır sorun yasamıyorsun.ıslerınızınde en yakın zamanda daha ıyı olmasını dılıyorum canım ıkınızıde cok optum.