Canim Bisikletim

Cuma, Eylül 30, 2005


Fotograflarin bir kismi kapali cikmis, sanirim havanin durumundan dolayi. Ege bu bisikletine bayiliyor. Artik evde binmek zorunda ama, bizim buralarda yagislar basladigi icin:)




Burada da annesinin gozulugunu almis ve ayni annesinin yaptigi gibi takmis kafasina:)) Ne gorduyse taklit ediyor cunku..

Gulumse..

Cumartesi, Eylül 24, 2005


Nasilda masum masum bakmis oyle.. Ama poz verecek yaa, aslinda boyle poz vermeyi cok sevmiyor artik. Eskiden gozlerini makinadan ayirmazdi. Simdi yuzunu burusturuyor ya da sakliyor ben fotograf cekerken.


Benim akilli oglum dun cok ilginc bir sey yapti ve beni cok sasirtti.
Minik kulaklikli radyonun (baska ismi var mi acaba?) antenini cikarmis, bu tur seyler Ege'nin oyuncak kutusunda bolca bulunur da. Anteni almis eline ve uzatmis oynuyor, bende bulasik yikiyordum o sira. Yanima geldi, dolaplari karistirdi ama bildik birsey ariyor. Plastik un kabini aldi eline ve yere comeldi basladi elindeki cubukla bateri calmaya. Bir yandan da kafasiyla tempo tutuyor, cikardigi seslere. Yani oglum dun ilk muzigini yapti:)
Muzik ve seslere olan ilgisini uzun sure once kesfettim. Ona mutlaka bir muzik aleti almaliyim, umarim ciddi ciddi yetenegi de vardir. Ilk olarak ne almaliyim bilemiyorum. Tavsiye edecekler var mi aramizda??
Hepinizi guzel bir hafta sonu diliyorum.


Haydi Dansa!!

Cuma, Eylül 23, 2005


Oyle guzel dans ediyordu ki, ben fotograf makinami aldim elime ve o beni gorunce durdu birden.
Utanmaya mi basliyor ne? Sadece allta yan cektigim:) fotograftaki figuru yakalayabildim..


Dun yuvada tam gun baslayacaktik. Normalde ilk 10 gun kadar yarim gun, daha sonra tam gune donecektik. Cocugun alismasi icin gerekliymis bu surec. Ege ilk iki gun yuvayi cok sevdigi ve ben de tam gun kalsin diye israr ettigim icin, dun tam gunu denedik. Ama sonuc felaket. Oglen uykusuna yatmis ve 10 dk sonra uyanmis, cigliklarla hem de. Ben de evde degildim, ogretmen aramis beni ama bulamamis tabii. Susturmaya calismis ama ne yazik ki sonuc sifir:( Diger cocuklarda uyanmislar onun sesinden dolayi. Arkadasimi aramis ogretmen ve ben arkadasimdan aldim dun Ege'yi. Boynuma bir atildi beni gorunce Anneeeeee diyerek. Gozlerim doldu. Sanirim butun gun orada kalacagindan, belki bir daha bizi gorememekden dolayi korktu. Uyku cok ozel Ege icin. Odasinda ve kendi yataginda, muzik dinleyerek uyumayi sever her zaman. Bu degisiklik onu ciddi derecede sarsti. Bu sabah yuvaya girmek istemedi. Oglen gittigimde bana bir naz bir naz, gorseniz kalpler dayanmaz:)) Ama sahte tabii.. Ogleye kadar diger cocuklarla oynayinca isinmis yeniden..

Yani yuva hikayelerimiz simdilik boyle. Umarim tez zamanda o yuvasina alisir da hem ogretmen hem biz rahat bir nefes aliriz.
Simdi mi ne yapiyor bizim bidik? Kuvetde oynuyor kendi kendine. En sevdigi sey; su:) Banyo ne halde tahmin edersiniz sanirim. Eh bana musade, malum Ege halleri..

Simdi Yuvali Olduk.....

Salı, Eylül 20, 2005


Benim yaramaz oglum pazartesi gunu yuvaya basladi. Bugun yani sali ve dun yarim gun gittik yuvaya. Ogretmeni memnun. Simdilik:))
Yarindan itibaren tam gun kalacak. Arkadaslariyla oynamayi cok seviyormus. Bugun her yeri kalem icindeydi geldiginde:))
Sabah bana el sallayip "bayyyy" diyor.

Fotograflar cekileli bir kac gun oldu. Elma suyunu icmis mi yoksa masasina ve ustune basina dokmus mu pek anlamadim yaa, hayirlisi artik:)


Bir de bu halde poz veriyor.. Her yeri yapis yapis, islak. Ama ellerini suya yani elma suyuna vurup vurup oynamayi cok seviyor..

Dogumgunumuzden Fotograflar..

Pazartesi, Eylül 19, 2005

Arkadaslar surpriz yaptilar ve bizde kucuk bir parti verdik evde.
Iste dunden kareler...



a







Ege pasta yerken:)


Ege babasiyla pasta uflerken.


Dogumgununden sonra kendi yuzunde sanat calismasi yapti benim yaramaz oglum:)




Mutlu Yillar Sanaaaa....

Pazar, Eylül 18, 2005



Bugun Ege'nin dogum gunu. Biricik oglum 2 yasini bitiriyor bugun.
Onun icin yaptigim 2 yas kurabiyelrini tadarken:))

Uyku Sonrasi Mahmurlugu

Perşembe, Eylül 08, 2005


Benim afacan oglum uykudan uayniyor, mahmur mahmur suzulup..


Oglen uykusunu guzel uyumussa, uyandiktan sonra deymeyin keyfimize:)) Sarkilar, gulucukler, opucukler...


Ama gozler saskin saskin bakar tabii.


Poz versem mi, vermesem mi??

Oka'da Piknik

Salı, Eylül 06, 2005


Pazar Gununden fotograflar.. Ege'nin cok keyif aldigi bir gun gecirdik. Butun gun kosturdu, oynadi, ayaklarini suya soktu, ustunu basini annesi karismadan camurladi...


Arada annesine bakip poz vermeyi ihmal etmedi.


Kumlarda martilari kovaladi bol, bol..




Babasindan cilek sapinin nasil koparilmasi gerektigini ogrendi:) Cilegin suyunu cikarmayi ogrendi desek daha dogru olur sanirim:)


Parktaki suluklardan su icmeye calisti. En sevdigi islerden biri..

Salata Guzeli

Perşembe, Eylül 01, 2005


Masanin basina gecmis, sanmayin hepsni silip supurecek. Guya yiyecek yani. Bir gozude Tv de bu arada.


Poz vermeyide ihmal etmiyor tabii.


Kollardaki boyalara dikkat lutfen. Tabi sirf kollar olsa neyse, duvarlar, sandalyeler:))
Eee tabi Hanife'nin baska isi mi var
??