Borek Olayi

Cumartesi, Şubat 25, 2006


Ege;
'Annem gecen sabah borek yapti. Ama borek bir turlu pismek bilmedi. Ee annem gitmis bilgisayarinin basina, unutmus boregi moregi. Aciz dimi ama, yanacak gidecek guzelim sey, yok aclik bir yana, onca emek.. Dur, bi de ben bakayim suna, annemin yaptigi gibi eldiveni gecirelim elimize, aa babam fotograf da cekecekmis, iyi ceksin bakalim. Ne anliyorlarsa her animi cekmekten. Pijamaliyim giyinmemisim bile ama olsun ne yapalim..
Ok, borek daha yanmamis, pisecek az sonra... '



Karakterler gercek olup, borek disinda yazilanlar gercek degildir.

The End

Borek afiyetle yenir, herkes mutlu mesut devam eder hayatlarina, yeni hikayelerle......

Iyi Haftalar

Pazartesi, Şubat 20, 2006








Pazar gunu biraz hava alalim deyip disari ciktik, amann bir soguk ki sormayin. Ancak 10 dk kalabildik disarda, yerler tamtakir buz, yurumek imkansiz. Yani park keyfimiz pek kisa surdu. Biz de klasik carsi gezisi yaptik, buyuk alisveris merkezi yani. Yeni deyimiyle:))
Ege'yle birlikte olunca magaza gezmek falan imkansiz tabii. Ben, carsi icinde bahce calismalarina bayildim en cok, birkac fotograf alabildim ama onlardan. Daha fazlasi icin buraya tiklayin lutfen..

Tum dostlara guzel bir hafta diliyorum..
Sevgiyle, dostlukla...

Cikolata ve Uzaylilar !

Perşembe, Şubat 16, 2006




Her cocuk gibi sekerli yiyecekleri Ege cok seviyor. Ben her zaman sinirlari koruyorum ama. Cikolataya mesela bayiliyor. Elindeki biskuvi de yenmeyecek gibi degil hani. Bol kakaolu ve icinde cikolata var, krema falan degil hakiki cikolata. Ben de cok sevdimmm:) Cocugumuza limit koyuyoruz ama kendimize gelince isler degisiyor degil mi? Mesela ben tatlisiz duramam, hafif olmasi sartiyle her turlu tatliyi cok severim. Ege umarim bu konuda bana cekmez..



Son gunlerde evdeyim, yani is bitti bitiyor, o da ayri bir hikaye ki, baska bir yazi da bahsedilecek mutlaka. (Allahim tesaduflere bak:) Sertap su anda ' Bu daaaa gelirr, bu daaaa gecerrrr' diye soyluyor. Tam is konusu acilmisken, tam oturdu konuya yani:)
Neyse bu da gecti gercekten, hayattayiz, iyiyiz ve en onemlisi saglikliyiz, biricik oglum var hayatimda, baska ne isteyeyim.....



Efendim, gelelim bizim uzaylilara. Evin her yerini sardilar. Hani korku filmleri gibi neredeyse. Evin en kucuk elemani yukardakilerden mesaj alir, kimse takmaz once cocugun durgunlugunu falan. Sonra bir bakarsin ufaklik onlari gormus meger, mesaj iletiyor insanliga !
Ama bizim ki biraz degisik, oyle durgunluk falan yok tabii, aksine bir hareket bir canlilik ki, sormayin. Oglum evin her yerine, duvarlara, kitaplara, benim bulmacalarimin cozulmemis ne kadar bos alani varsa oralara resimler, figurler ciziyor. Bana yuvarlak cizdiriyor once. Sonra iclerini asagida goruldugu gibi dolduruyor. Uzaylilar ciziyor yanii. Ama bu isin bir mesaj isi oldugunu dusunmuyorum. Sadece Ege'nin portre gelistirme asamalari....

(Yuvarlaklarin cizimi bana ait:)

Elde Yemek Keyfi

Cumartesi, Şubat 11, 2006



Ege elinde koftesi annesine poz veriyor. Uzun zamandan beri evde kaldigim gunlerden biri:) Ogluma yaptigim kofteyi cok sevdi Ege. Oyle ki ben de kiyamadim, elinde yemesine ses cikaramadim.
Daha hosgorulu oldum boyle konularda. Onunla cok vakit geciremedigim icin isteklerine pek hayir diyemiyorum eskisi gibi.


Sonra agzini siliyor kolunun tersiyle..O kadar titiziz yani:))


Tabii arada bana laf da ediyor kendince..

Mahsun Ege

Salı, Şubat 07, 2006



Dunku alisveris sirasinda Ege'den mahsun goruntuler. Ona yakismayacak bir durgunluktaydi bir kac dakika:) Iste o zamandan kareler:))