Ege'nin Okul Arkadaslari

Çarşamba, Aralık 27, 2006



Gecen gun Ege'nin yuvasinda parti yaptik. Anneler, cocuklar ve ogretmenlerle..
Biz aralarina en yeni katilan oldugumuzdan dagitilan hediyeler icinde en ise yarayani Ege'ye verildi. Guzel bir bere ve bir cift corap. Diger cocuklarin hemen hepsine oyuncak hediye edilmisti. Tabii dogal olarak Ege bu ise pek bir sinir oldu. Baslik ve corap hicde iyi bir hediye degildi!!
Butun bir saat boyunca diger cocuklarin oyuncaklari icin sizlandi, kendini yerlere atti. Iki ogretmeni soz verdiler, ona guzel bir araba getirmek adina:)) Kadincagizlar o kadar uzuldu ki, bir tanesi oglunun olan ama artik oynamadigi arabayi getirecegim diye onlarca kere soylendi, bizimki hem anlamadigindan hem inadindan yine de hic susmadi..



Ole ole Bacibon Egeee!

Çarşamba, Aralık 20, 2006



Huzurlarinizda Bacibon(sampiyon) Ege:))

Surpriz

Çarşamba, Aralık 13, 2006

"Sagolsun Cafe Wien'den TD abim sayesinde annem en favori video goruntumu siteme yerlestirebildi.. Buradan TD abime cok tesekkur ediyorum, sevgilerimi gonderiyorum:)) "




Gecen sene bahar aylarinda cekmistim bu goruntuyu. Ege yaklasik 1,5 yasinda. Uykudan yeni kalkmis, uzerine orttugum battaniyeyi baglamisim boynuna, aglamak uzereydi ve oyle yaparak kandirmistim sanirim:) Daha konusamiyor o siralar. Hatta uyku sersemliginden ayakta zor duruyor, ama simdiki asklarindan bucumen (superman) pozlarinda...

Guzel ve saglikli gunler...

Askim Bilgisayar

Salı, Aralık 12, 2006


Bilgisayarla oyun oymana, film seyretme gibi aktiviteler neredeyse son 2-3 aydir favorisi Ege'nin..
Online oyun sitelerinde gecirdigi surede o kadar mutlu oluyor ki anlatamam. Cogu zaman benden daha iyi oyunlari alma konusuda:)


Sevgili arkadasim Aysel'in onerdigi bu sitede cocuklar icin cok guzel oyunlar var. Hem egitici hem siddet gibi seyler icermiyor..
Tabi ses olayini cozebilmek icin son zamanlarda yeni bir kulaklik aldik Ege'ye. Sesini olabildigince kisiga ayarlayip takiyor kulakligi arada.

Atistirma saatlerinde Dora'yi oynamak pek keyifli:)