Uykuda

Pazartesi, Ocak 29, 2007



Bazen gunduz uykusunu uyumuyor Ege. Akli son oynadigi oyunda kaliyor ya da cok yorulmadigindan uyumak istemiyor ve uykuya dalamiyor, sutunu icip, biraz dinlenip kalkiyor yataktan.. Boyle durumlarda aksam erkenden yatiriyorum oglusumu.. Eger ertesi gun okul varsa sabah kalkmasi daha zor oluyor cunku. Gecenlerde de yine erken yattigimiz bir gun, gunduz cok yorulmus olacak ki, hemen uykuya dalmis, yanina gittigimde derin derin uyuyordu..

Tabi en sevdigi arabalarindan biri de yaninadydi herzamanki gibi:))


Bidi Bidi Bebek Ege

Perşembe, Ocak 25, 2007

Iste yine eskilerden kalana bir goruntu. Montreal'de arkadasimin oglu cekmis bu gorontuyu, biz icerde annesiyle kahvemizi icerken.. Ege'nin ismi 'Bidi Bidi Ege' diye anilmisti bu halerinden sonra:))

Michelle Ablam

Pazar, Ocak 21, 2007



Yilbasi aksamindan bu goruntuler. Video cekimi cok iyi degil ama yine de hatira kalsin diye yayinladim..
Michelle arkadasimin kizi ve Ege'yle ilk kez o aksam tanistilar. Aksam yemeginden sonra geceye bizde devam edecektik ve Ege Michelle'den ayri kalmak istemedigi icin basti yaygarayi, o da bizim arabayla yolculuk yapti:)

Opucukler, oyun oynamalar.... Gece bitene kadar onun hatrina Ege'nin aklina uyku bile gelmedi.. Ablasini cok sevdi yanii.





Restaurantin onunde verdigi pozlar..


Kule Yapmayi Cok Seviyorum!!

Çarşamba, Ocak 10, 2007


"Bilgisayarda uzun sure kaldigimi goren annem ne zaman aklina gelse, kule yapalim diye beni cagiriyor yanina.. "

Oyunlardan sonra severek yaptigi nadir seylerden biri kule yapmak.
Eserinin yaninda poz vermek ayri bir keyif:)



Bir de kagitlari katlayip keserek yeni desenler yaratma isine sardik, ama onlarin fotograflarini cekmedim daha. Once hayret nidalariyla olayi takdir ediyoruz, daha sonra o sanat saheserlerini yirtarak pek bir mutlu oluyoruz:))


Ege ve Naz

Pazartesi, Ocak 01, 2007



Ege ve minik Naz is basindalar.. Sanatlarini konusturuyorlar:))