Gezmeye Gidiyoruz...

Çarşamba, Mayıs 04, 2005



Biz gezmeye gidiyoruz.. Byeee:))))
Parka gitmeyi cokk seviyoruz biz.. Kapida sabirsizlikdan nasil el salladigini bile bilmiyor bana.. Ama mahsun mahsun bakmayida ihmal etmiyor hani, neden hala gitmiyoruz der gibi.....

4 yorum:

Adsız dedi ki...

yerim ben senin o masum bakışlarını. Metede böyle teyzesi sürekli dışarı çıkmak istiyor. Ya kendi montunu yada benim montumu getirip "hadi hadi " diyor. Dışarı çıkıncada içeri almak ne mümkün :) Hanifecim Mete'de 04 Eylül 2003 doğumlu.Egeciğimin 14 günlük abisi :) Evlat sevgisi bambaşkaymış değilmi Hanifecim.

Egemi o kara gözlerinden öperim. İnşallah bir gün Meteyle ikisini oynatırız ne dersin :)

Sevgilerimle
Funda & lokum Mete'm (bizim 21 aylık olmamıza iki gün kaldı teyzesi)

Hanife dedi ki...

Merhaba Funda...
Cocuklarda cok haklı. Butun kıs evde cok bunaldılar, kolay degıl tabii. BAhar ayını Ege'de annesi gibi cok seviyor..
Bende Mete'yi cok opuyorum..
Ben İstanbul'dayım. Arkadaslarla bulusacagız, sen de katılırsan tanısmıs oluruz.. davet mesajlarını takip edebilrsin bu konu hakkında..
Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Hanifecim bende sizleri görmeyi kucaklamayı çok isterdim ama ben Samsunda oturuyorum :( İnşallah başka bir sefere görüşürüz canım. Arkadaşların hepsine slm söyle hepinizi öperim canım.

Sevgilerimle
Funda & kuzu Mete

Hanife dedi ki...

Fundacıgım..
Senin dieger sayfalara bıraktıgın mesajlardan Samsun'da yasadıgını ogrenmıstım ama unutmusum iste. Ben de seni tanımayı cok isterdim. Sizlerle haberleri ve resimleri paylasacagız inşsallah. Seni ve Mete'yi opuyorum....